GEA Consultancy B.V.

Over dit bedrijf

GEA is een onafhankelijk organisatieadviesbureau op het gebied van communicatielogistiek. GEA houdt zich al meer dan 65 jaar bezig met advisering over de optimale inrichting van mediaprocessen.

Dit noemt GEA communicatielogistiek; de keten van processen en activiteiten die efficiënte overbrenging van een boodschap mogelijk maken. Van creatie tot contentbeheer.

Het aantal kanalen en dragers waarmee gecommuniceerd wordt neemt nog altijd toe. Daarmee groeit de complexiteit van de informatie-intensieve organisatie. Het behouden van grip, overzicht en transparantie wordt steeds bedrijfskritischer. Succesvolle realisatie van communicatielogistieke projecten vraagt om een integrale visie op de problematiek, inhoudelijke kennis van de betrokken disciplines en uitstekende project-, programma- en verandermanagementvaardigheden.

Werken met

GEA wordt gedreven door pragmatisme bij het realiseren van verandering en innovatie. Geen abstracte vergezichten maar concrete en haalbare oplossingen voor de communicatielogistiek van morgen.

Address

  • Straat: Stationsplein 28
  • Postcode: 1382 AD
  • Stad: Weesp

Contact

  • Telefoon: 0294 - 410 919
  • E-Mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Op de kaart

Fill in your address into the address field below the map and the shortest route will be calculated.