×

Notice

Google Geocoding API error: The request was denied.

CINOP Advies

Over dit bedrijf

CINOP is een maatschappelijke onderneming die wil bijdragen aan een Leven Lang Leren. Binnen de overkoepelende stichting opereert CINOP Advies als onafhankelijk adviesbureau op het gebied van leren, opleiden en ontwikkelen. 

Al meer dan 20 jaar werken wij aan duurzame oplossingen in de driehoek overheid, onderwijs en arbeidsmarkt. Waarbij onze ervaring zich toespitst op het (middelbaar) beroepsonderwijs en de volwasseneneducatie. Zeker ook in internationaal perspectief.

Ons werk omvat advisering, instrumentontwikkeling, project- en programmamanagement, training & professionalisering, monitoring & praktijkgericht onderzoek. Daarmee is CINOP Advies partner op zowel strategisch, tactisch en operationeel niveau.

Met dit portfolio bedient CINOP Advies een breed scala aan klanten: beroepsonderwijsinstellingen, ministeries en overheden, de EU, platform- en koepelorganisaties, brancheorganisaties, opleidings- en ontwikkelfondsen, sociale partners, arbeidsmarktpartijen, particuliere opleiders en het bedrijfsleven.

Dit brede werkveld zegt ook iets over onze manier van werken: maatschappelijk georiënteerd, multidisciplinair en innovatief. Binnen ons vakgebied verbinden wij mensen, visies en ideeën. Combineren wij onderwijskundige expertise met andere disciplines. Juist deze verbindende kracht is wat ons onderscheidt.

Werken met

Adviseurs van CINOP gaan altijd voor de inhoud en zijn gedreven door de (toekomstige) opgaven in een leven lang leren. Van beroepsonderwijs tot arbeidsmarkt en maatschappij. De brede scope van ons werkterrein maakt ons tot een bijzonder bureau. Wij combineren onderwijskundige expertise met andere disciplines. Denken wij mee in strategie én implementatie. En maken wij ons sterk voor samenwerking en netwerken. Juist deze verbindende kracht is wat ons onderscheidt. Net als onze scherpe blik voor vernieuwing en verandering. Ervaar het zelf!

Werken bij

Medewerkers vind je bij CINOP Advies op alle niveaus, waarbij kennis en ervaring de plek bepalen in de organisatie. Uiteraard met de benodigde loopbaanmogelijkheden.

Onze consultants hebben verschillende achtergronden en zijn ervaren in het uitvoeren van complexere of innovatieve projecten.

Voor een multidisciplinaire aanpak beschikken wij over onderwijs- en opleidingskundigen, projectmanagers, trainers, organisatieontwikkelaars, ict-experts, bedrijfskundigen, hr-professionals en communicatieadviseurs.

De samenwerking tussen verschillende disciplines en de brede scope van ons werkterrein maken CINOP Advies tot een bijzonder bureau. Bij ons werken gedreven en betrokken mensen die van iedere opdracht een succes willen maken.

Als specialist in leren en opleiden vinden wij het uiteraard belangrijk dat onze eigen medewerkers zich blijven ontwikkelen. Naast een aantrekkelijk pakket aan arbeidsvoorwaarden bieden wij een (loopbaan)omgeving waarin wij de ontwikkeling van medewerkers stimuleren en faciliteren. 

Address

  • Straat: Stationsplein 14
  • Postcode: 5211 AP
  • Stad: ’s-Hertogenbosch

Contact

  • Telefoon: +31 (0)73-6800800

  • Fax: +31 (0)73-6123425
  • E-Mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Op de kaart